fbpx

follow us:

Kontakt os

Dine spørgsmål

+ - Hvad skal jeg huske på, når jeg overvejer en behandling med Onda cool waves?

Husk at drikke 2-3 liter vand udover det sædvanlige, og fortsæt med dette efter behandlingen. Påfør ikke unødvendig creme 48 timer før behandlingen, da dette kan forhindre passagen af CoolWaves og resultere i en mindre effektiv behandling. Undgå at blive udsat for solen eller nogen former for UV-stråling i 7 dage før behandlingen.

+ - Hvem kan få en Onda behandling?

Alle personer med en normal BMI, da denne ikke-kirurgiske e-behandling ikke er designet til at behandle store mængder fedt. Derudover personer, der ikke har nogen særlige typer sygdomme(uddybes ofte ved det første møde med behandleren) ikke har en pacemaker, ikke er gravide og er over 18 år gammel.

+ - Er Onda-behandlingen smertefuld?

Behandlingen er 100 % smertefri, dog kan nogle forveksle varmefølelsen med smerte ca. halvvejs under behandlingen (fordi maskinen varmes op).

I dette tilfælde begynder vi straks at bruge maskinens kolde funktion, så patienten kan vende tilbage til normalt tempo igen. 

+ - Hvornår kan jeg forvente at se resultatet af behandlingen med Onda?

Du vil ofte se et resultat efter de første 2 uger er gået. Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at resultater ikke er ens for alle mennesker, så lyt venligst godt til vores erfarne personale, som vil vejlede dig og fortælle dig mere om, hvilken indsats du skal gøre for at få det bedste mulige resultater.

+ - Hvor mange Onda-behandlinger kræves der?

Antallet af behandlinger er individuelt i forhold til, hvor meget reduktion betragtes som nødvendigt i
et behandlingsområde. Der kræves i gennemsmit 1-4 behandlinger med 4 ugers
mellemrum.

+ - Er lash lift farligt?

Nej lash lift er ikke farligt, dog kan vipperne begynde at krølle, det er derfor vigtig at bruge en vippe balsam for at beholde det flotte resultat længst tid. Vippe Balsam kan købes i klinikken. 

+ - Hvor lang tid holder et lash lift?

6-8 uger.

+ - Hvor lange tid holder shellac?

shellac er udviklet til at holde i 14-21+ dage.

+ - Hvad får jeg ud af hudanalysen?

I hudanalysen hjælper jeg dig med at finde din hudtype og hudtilstand, det gør at vi kan finde lige præcis hvilke produkter der passer bedst til dig.

+ - Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Vi er født med vores hudtype. Hudtilstanden ændrer sig gennem livet og kan behandles. Det vil sige at hvis du har en tør hudtype så kan du godt have en fedtet hudtilstand, derfor kan det nogle gange være svært at finde frem til de rigtige produkter.

Kunne vi ikke besvare dit spørgsmål?

Vores team er klar til at hjælpe dig med at finde svar. Så brug denne boks til at stille dit spørgsmål.

Adresse

Du finder os på Kastruplundgade 27, 2770 Kastrup (på hjørnet hvor Alleen krydser Kastruplundgade)

Telefon

29 34 81 12