fbpx

follow us:

Om os

Dream Zone

Dream Zone er en nyåbnet klinik, der ligger i Kastrup på Amager. Vi har indbydende lokaler med en hyggelig atmosfære, samt det mest moderne udstyr. Vi tilbyder en helt speciel og afslappende behandling.

Dr. Lea Komony

Lorem ipsum dolor sit amet, prompta labitur dignissim est cu, utroque sadipscing eum at, aeque possim perfecto ea cum. Ei eos adhuc civibus moderatius, justo quaeque ei mel. Ei explicari euripidis vel, est solum noster mentitum in.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ei eos adhuc civibus.

Aesthetic & corrective

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt

s
Jeg har prøvet mange steder i København, som tilbyder de samme behandlinger som Dream Zone, men der er stor forskel på de resultater som jeg fik fra dem i sammenligning med Dream Zone. Jeg håber, at I forsætter med den gode og unikke service, som I har. Er super tilfreds.
En unik og dejlig oplevelse
Sofie Harbo
Jeg har fået den bedste oplevelse hos Dream Zone. Det må være 5 stjerner for det arbejde, de udfører. De er meget flinke og professionelle. Jeg blev informeret trin for trin for de behandlinger som jeg fik, og synes at behandlingerne har opnået resultater.
Det bliver ikke sidste gang
Marie kjær-møller
Super effektiv behandling uden smerter. Godt og dygtigt personale. Man får god information om behandlingen og forløbet. Behagelig oplevelse.
Super effektiv behandling uden smerter
Afsoun Malakoti

Personale

Professionelle behandlere og kunderne tryghed.

Hos DreamZone møder du vores erfarne og dygtige personale, som alle er uddannede til at udføre behandlingerne på en effektiv og sikker måde.

Alle vores behandlere er godkendt til at udføre behandlingerne og du får altid en samtale med din behandler omkring behandlingsforløbet og forventede resultater. Og er der behov for det, kan man altid spørge vores læge til råds.

Klinikken

Åbningstilbud – Effektiv fedt– og cellulitisreduktion og hudopstramning med ONDA CoolWaves.

Vores fagpersonale byder dig velkommen hos vores moderne og nyistandsatte skønhedsklinik.  

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende,  gratis forundersøgelse, hvor vi vejleder dig om hvordan du kan få det bedste ud af dine behandlinger.

Vores mål er din selvtillid, som også bidrager til din sundhed og skønhed.

Personale

Uddannede og erfarne behandlere tager i mod dig

Alle vores behandlere er uddannede inden for sundhedssektoren. De har alle stor erfaring med krop og sundhed. Det er med til at sikre, at du får den bedste behandling i trygge rammer.

Kontakt os allerede i dag for en uforligtende snak om løsninger til dine udfordringer.