fbpx

follow us:

Neovita

Neovita

Neovita er navnet på den eksklusive og unikke brand, som vi arbejder med på klinikken. Neovita kommer fra Heidelberg i Tyskland og fås i mange varianter afhængig af dine behov. Vores behandlere står klar til at finde det perfekte match til dig og få det bedste frem i din hud.   

Hvorfor er Neovita unik?

  • Rene og naturlige produkter helt uden parabener og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler 
  • Særlig skumdispenser form som spar på plads 
  • Pakket sterilt og sundhedsbevidst i beholderne
  • Over 50 år gammel brand med fokus på kvalitet

ACTIVE DAY CARE

Meget let dagcreme. intensiv fugtgivende og hurtigt indtrængende 24 timers hudpleje. Styrker hudens modstand med en blid pre-aging-effekt. Også velegnet til pleje af børns følsomme hud.

ANTI-AGING LIPOSOMES

Enestående 24 timers pleje, komponeret af værdifulde naturlige anti-aging virkestoffer. Med det eksklusive NEOVITA DERMATRIXTM komplex modvirkes de 3 mest almindelige tegn på hudældning. Anti-aging effekten forstærker de naturlige fugtgivende faktorer: phytosterole, vitamin E og A, den fineste vindruekerneolie og sheasmør. Stor plejevirkning og synlig forfining af huden, som giver et strålende smukt udseende.

LIFTING EYE CARE

Intensiv effektiv anti-aging øjenpleje. Huden omkring øjenområdet er yderst sart og tyndt. Lifting Eye Care reducerer hævelser, er fugtgivende og udglatter intensivt. Det synergistisk virkende system DERMATRIXTM virker meget effektivt i denne sarte hudregion. Lifting Eye Care bekæmper med succes fugttab, kollagenreduktion og de skadelige påvirkninger af frie radikaler. Moussen absorberes øjeblikkeligt.

CLEANSING FOAM

Særlig blød, cremet og let mousse for meget blid, komplet afrensning. Den nærer og fugter huden i afrensningsprocessen.

SERUM MR

Intensivt og effektivt koncentrat for at reducere mimikrynker (svarende til BOtolinum TOXin). Effekten mindskes efter ca. 24 timer.

X4 24H SKIN POWER GEL

Er en meget effektiv gelmousse til enhver hudtype, som foretrækker et opløftende, intensivt produkt, men stadig med en let og forfriskende tekstur. X4 24h Skin Power Gel er 4. trin i den velplejede mands hudplejesystem.

X3 EYE & SKIN BOOSTER

Er en innovativ 2-in-1-booster til intensiv pleje af øjenområdet og ansigtshuden. X3 Eye & Skin Booster er 3. trin i hudplejesystemet til den velplejede mand.